KvinnoRum är ett virtuellt rum för kvinnor att komma i kontakt med sig själva och varandra.

Vi ger inspiration till olika former av inre utforskande och utveckling av en kärleksfull kontakt. KvinnoRum är öppet för alla som ser sig som kvinna. Vi önskar att skapa möjligheter för kvinnor

att dela och leva tillsammans i en trygg kvinnlig gemenskap.


KvinnoRum bildas av Karin Bargende och AnnaStina Örn

Karin Bargende skapar kurser inom psykologi, kommunikation och pedagogik. I hennes praktik fokuserar hon på relationen till kroppen, oss själva och varandra. Hon har fördjupat sig inom utvecklingstrauma och självmassage. Karin erbjuder kvinnocirklar, kurser  och samtal online samt i Berlin. Hon arbetar även som lärare för ensamkommande flyktingar. 

AnnaStina Örn är grundare till KvinnoYoga där hon delar yoga, samtal och ceremonier. Hennes praktik är traumamedveten och holistisk. AnnaStina erbjuder kurser och retreats i Göteborg, Jämtland och online. Hon är även verksam som bild- och textillärare i grundskolan samt har gett ut läromedel i både slöjd och med avslappningspraktik.

Inom KvinnoRum bjuder vi in till möjligheter för

kvinnor att inspireras och lära av varandra

KVINNOCIRKLAR

I kvinnocirklar ger vi utrymme för alla våra känslor och uttrycker det som är levande inom oss i en delningsrunda. Vi lyssnar med öppna hjärtan till var och en av oss.

Kvinnor som är verksamma inom olika områden som delar med sig av sin kunskap i en workshop. Vi lär oss av varandra inom områden som kreativitet, hälsa och välmående. WORKSHOP

Till KvinnoRum bjuder vi in till samtal med inspirerande kvinnor som delar med sig av sin passion. Vi som deltar får även möjligheten att i utbyte med varandra utforska vår egen passion.

INSPIRERANDE

SAMTAL 

VI DELAR INBJUDAN TILL KVINNOCIRKLAR, INSPIRERANDE SAMTAL OCH WORKSHOP HÄR


FÖR ATT DELTA OCH FÅ MER INFORMATION ÄR DU VÄLKOMMEN ATT SKRIVA TILL OSS HÄR